• sam bunkface
    wei azhari ichsan...kau tolong ganti aku untuk show BUNKFACE! kat penang nnti boleh tak..?..aku ada hal lah time tu..tak pun ko ajak la budak LAST MINUTE! ko..Tolong lah san..
    8 hours ago ยท
      • Azhari Ichsan
        Azhari Ichsan pale otak ko sam..!aku mane penah main show2 besar ni dol..kau gila ke...:@
        8 hours ago
      • sam bunkface
        sam bunkface tolong lah san...dah xde orang lain aku boleh harap ni..kau orang je ada bakat besar..aku da tengok kau orang main..kau main lagu REVOLUSI..EKSTRAVAGANZA.THROUGH MY WINDOW je..
        8 hours ago
      • Mohd Shawal
        Mohd Shawal main jer la san..bukan selalu dpt peluang mcm nie..aku on je..aku sanggup ponteng class untuk practice san..come on bro..;D
        8 hours ago
      • Azhari Ichsan
        Azhari Ichsan kalau nk sgt kite kne tanye budak2 lain dulu la..tp aku xyakin la..bukan senang do..
        8 hours ago
      • Muhammad Nazdmi
        Muhammad Nazdmi Aku on..!!
        6 hours ago
      • Muhammad Adam Khairil Anuwar
        Muhammad Adam Khairil Anuwar aku pun on san!!lets do it...!
        6 hours ago
      • Amirul Arrif Sazali
        Amirul Arrif Sazali tak ada sebab aku nk menolak peluang ni..ayuh kawan2..!!:)
        6 hours ago
      • sam bunkface
        sam bunkface kau jangan pening2 kepala ok..instrument and transport kita orang support...kau just pegi perform..ok guys..!
        3 hours ago
      • Bilie Joe Armstrong
        Bilie Joe Armstrong come and join Greenday after this..:)
        15 minutes ago
      • Azhari Ichsan
        Azhari Ichsan pulak dah si Bilie ni..
        2 minutes ago
Listn: A Free Youtube to MP3 Converter

You may also like